I NORD AUTO AS - Spesialst på Bilpleie
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betal med Klarna og Vipps – Rask levering

Gratis frakt på høst/vinter pakken 🥳

Om oss

Bli kjent med oss: Om teamet bak Inordauto.no

Inordauto.no er et resultat av mange års lidenskap. Kristian suhr kristiansen fant høsten 2020 ut at det måtte være en god idé å starte ny Bedrift/Nettbutikk. Denne skulle skille seg en del fra de andre på markedet, og det ble tidlig bestemt at hovedfokuset skulle være på Nerta, Carpro og Ewocar. Dette er varemerker som er godt kjent og leverer gode produkter. så det vil være naturlig å utnytte ekspertisen som har utvikelt seg over mange års egen bruk av disse produktene.

Noe av det som gjør Inordauto as unikt, er kompetansen i Inordauto as – her har man  Nord-Norges egen bedrift som utfører bilpleie/detailing, skinnreparasjon og mye mer under samme tak. Det er Kristian, daglig leder i Inordauto as – som for mange år siden startet denne bedriften for å utføre tjenester. Det ble etterhvert naturlig å selge produkter i tillegg, og siden den gang har det bare ballet på seg. 

Kristian startet Dipmyway carspa sommeren 2013, noe som etterhvert ble en ganske artig reise. Det viste seg imidlertid at dipmyway carspa etterhvert vokste ut av egne sko (bokstavelig talt). dipmyway carspa har egentlig aldri hatt en overordnet plan – det skulle jo ikke være noe mer enn en hobby. Med lanseringen av Inordauto as viser det seg at det nå er muligheter for å ta alt et par hakk videre!

 

Trykk ENTER for å søke