I NORD AUTO AS - Spesialst på Bilpleie
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betal med Klarna og Vipps – Rask levering

Gratis frakt på høst/vinter pakken 🥳

Vilkår Tuning

Det gis garanti på at filer som blir lagt inn i bilens styreenhet (ECU) er endret og testet slik at denne ikke skader ECU.

Har kjøretøyet din fått resatt programvare til standard etter f.eks service hos forhandler, så legger vi inn tuningfil gratis om det ble utført hos oss.. Dette gjelder kun for den som sto som eier ved kjøp av tuning og kan ikke overdras til ny eier.

Det gis IKKE garanti på følgeskader på motor,gir og drivverk ved unormal bruk, som f.eks banekjøring,ikke fulgt serviceintervall,feil drivstoff,konkurransekjøring og generelt hard kjøring.

Filer som blir lagt inn i bilens styreenhet skal under ingen omstendighet kopieres,endres eller gis til andre. Da vil det det bli en rettslig avgjørelse på straff.

 

Krav for tuning er at kjøretøyet er helt i orden uten noen form for feil eller mangler på motor,styreenhet, drivverk, dette både for å garantere den ytelsen som blir oppgitt ved forespørsel og for at du unngår skade på kjøretøy.

 

Det gis ingen erstatning ved skade på kjøretøyet, og ved en eventuell kontroll av kjøretøy, står ikke I nord auto as  ansvarlig om kjøper må betale eventuell effektavgift på den økte effekten som er programmert.

 

Ved bestilling av programmering bekrefter du herved at I nord auto as under ingen omstendighet blir ansvarlig for noen form for kostnad i etterkant av programmering!

Tilbake

Trykk ENTER for å søke